סנדלר אפרסק
קינוח אפרסק קובלר הוא קינוח צמחוני המורכב מתזונה לקטו-אובו . מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 355 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כשעה . 292 אנשים התרשמו מהמתכון. אם יש לכם מים, קינמון טחון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. היא מוגשת לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . ציון זה די גרוע. מתכונים דומים: את מנגו אפרסק קובלר , אפרסק אוכמניות קובלר , וסנדלר אפרסק מושלם בסגנון ישן .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
שלבו את האפרסקים, כוס סוכר ומים בסיר וערבבו היטב. הביאו לרתיחה ובשלו על אש קטנה במשך 10 דקות.
שמים את החמאה בתבנית אפייה של 3 ליטר ומכניסים לתנור להמסה.
ערבבו את כוס הסוכר הנותרת, הקמח והחלב באיטיות כדי למנוע גושים.
יוצקים את התערובת על החמאה המומסת. אין לערבב. מעל כף פירות, תוך כדי מזגו בעדינות את הסירופ.
פזרו מעל קינמון טחון, אם משתמשים. הבלילה תעלה למעלה במהלך האפייה.
אופים במשך 30 עד 45 דקות.
להגשה, העבירו לצלחת והגישו עם קצפת או גלידת וניל לבחירתכם.