סנדלר דובדבן מחבת
סנדלר דובדבן מחבת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 280 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 75 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, עוד מילוי פאי דובדבנים, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סנדלר דובדבן מחבת, סנדלר דובדבן מחבת, ו סנדלר דובדבן מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 11x7-inch (2-quart) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 2 ליטר רדוד עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים לציפוי עד חלקה; להפריש.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים במרכיבים תערובת פירות הנותרים. מבשלים על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה. תערובת פירות כפית לתוך צלחת.
יוצקים תוספות באופן שווה על פירות.
אופים 45 עד 50 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בערך 20 דקות לפני ההגשה.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף או גלידה.