קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר הבלקברי של סבתא

סנדלר הבלקברי של סבתא
סנדלר האוכמניות של סבתא דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 15. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 286 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. אם יש לכם מים, עמילן תירס, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. סנדלר האפרסק והאוכמניות של סבתא, עוגת אוכמניות של סבתא, ו עוגת אוכמניות של סבתא דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הקציפו 1 1/2 כוסות סוכר, עמילן תירס וקורט מלח יחד בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה נפרדת, לטאטא את הקמח עם 1 1/2 כוסות סוכר, אבקת אפייה, ועוד קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים פנימה את החמאה המרוככת עד שהתערובת דומה לקמח תירס, ואז מערבבים פנימה את החלב עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
חלבחלב
5
מורחים את האוכמניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', וכף את הבלילה בצורה אחידה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים את תערובת עמילן התירס ואז יוצקים מעל את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתערובת מבעבעת, והתוספת חומה זהובה, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

קרם שרי, יין מבעבע, ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "