קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סנדלר נקניק ופרמזן

סנדלר נקניק ופרמזן
אם ברצונך להוסיף עוד דרומי מתכונים לרפרטואר שלך, נקניק ופרמזן עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך בצל, שעועית קנליני, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נקניק וקנליני שעועית סנדלר, עוף-צ'ילה סנדלר עם נקניק מעושן ואפונה שחורה עיניים, ו נקניק ופרמזן פריטטה מהירה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת רחבה ורדודה. חום את הנקניקיות במשך 5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבייקון למחבת, לרחוש במשך 5-8 דקות עד הזהב, ולאחר מכן מערבבים את הבצל והגזר. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להגביר את החום, להוסיף את השום וחצי עשבי תיבול, ומבשלים 1 דקות. מערבבים את הפפריקה והעגבנייה הטהורה, לתת להם 1 דקות כדי לרחוש, ואז להטות את שאר מרכיבי התבשיל ולהביא לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
תבשילתבשיל
4
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אם המחבת שלך לא נכנסת לתנור, כפית הכל לתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הוסף טיפת מים אם השעועית החלה לספוג את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
עבור ציפוי, להוסיף קמצוץ של מלח על הקמח, ואז לשפשף את החמאה עד התמהיל דומה פירורים עדינים. מקציפים יחד את החלב, הנותרים עשבי תיבול קצוצים, מחצית הביצה ורוב הגבינה, ואז להטות לתוך הקערה. באמצעות סכין סכו " ם, להביא את הכל יחד לבצק רך. אל ללוש אותו. לפצל את הבצק ל 6 חתיכות אפילו, אבק עם קצת קמח, ואז לגלגל וללחוץ כל חתיכה לתוך חבל על 30 ס " מ ארוך. להתגלגל לתוך ספירלות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לשבת ספירלות על גבי התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
9
מברשת עם שאריות ביצה, ואז לפזר עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
10
מפזרים קמצוץ של פפריקה מעושנת ודוקרים כמה עלים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
אופים במשך 25-30 דקות עד ציפוי סנדלר הוא זהב ועולה היטב, ואת התבשיל מבעבע מתחת.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לזווג סנדלר עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "