סנדלר פסח
סנדלר פסח דורש על 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. אם יש לכם סוכר קינמון, סוכר, עמילן תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 16%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: כהרף עין אפרסק סנדלר-סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, קרום אגוז פסח, ו לחמניות פסח.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. משמנים קלות תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השמן, ארוחת המצות, עמילן תפוחי האדמה, המלח ומערבבים היטב.
מכניסים את כל הפירות לתבנית ומפזרים את רוב סוכר הקינמון, ושומרים מעט לראש. כף את הבלילה על הפרי, מכסה כמה שיותר מהפרי.
אופים עד שהציפוי מוגדר ופשוט הופך לשזוף, בערך 45 דקות.
מגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את ווילם קירשברג דה בר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -25 דולר לבקבוק.
וילם קירשברג דה בר ריזלינג
הגרנד קרו קירשברג דה בר הוא אחד הגראנדים המפורסמים ביותר של אלזס, שמוליד ריזלינג בעל אופי נהדר. הטרואר עמוק, מעניק ליינות מבנה מעולה, רעננות ועוצמה ארומטית שאין דומה לה. עם הזמן יינות אלה זוכים במיוחד למורכבות, עדינות ומינרליות.