סנדלר שזיף
סנדלר שזיף דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 270 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, סוכר turbinado, בתוספת 1/2 כפות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סנדלר שזיף, סנדלר שזיף, ו מאפה שזיף דל שומן.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר מגורען, 1/8 כפית מלח, ו 1 1/2 כפות קמח; לזרוק. מסדרים תערובת בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
שקול או כף קלה 75 אונקיות קמח (כ 1/2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב קמח, נשאר 1/2 כוס סוכר מגורען, נשאר 1/8 כפית מלח, ואבקת אפייה במעבד מזון; דופק 3 פעמים.
מוסיפים חמאה, קליפה וגבינה; דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
הוסף חלב חמאה, דופק עד מעורבב.
טיפה בצק על ידי כפות על תערובת שזיף; מפזרים סוכר turbinado.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד הזהב.