סנטה מריה בסגנון בגריל tri-tip
אם יש לכם פלפל, שבבי אלון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, סנטה מריה סגנון Tri טיפ, ו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים אבקת שום, מלח, פלפל ופטרוזיליה יחד; לשפשף בכל רחבי לתוך בשר.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר ועד כמה שעות אם צונן (להביא לטמפרטורת החדר לפני צליה).
בינתיים, להכין גריל פחם או גז לחום בינוני-גבוה עקיף ולהוסיף שבבים, אם באמצעות, לגריל (אם הגז שלה, לשים אותם במחבת אלומיניום חד פעמית קטנה ולהגדיר אותו על המבער המואר; אם פחם, מפזרים אותם על הגחלים). הגדר טרי-טיפ מעל חום ישיר, צד שומן למעלה, ולצרוב עד להשחמה יפה (מכסה סגור על גריל גז), 3 עד 5 דקות; להתהפך ולצרוב בצד השני.
הזז טרי-טיפ מעל אזור חום עקיף וגריל, הופך כל 10 דקות בערך, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם חלק עבה 125 ל 130, 25 ל 35 דקות.
העבר tri-טיפ ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות. חותכים בשר על פני הדגן דק או עבה כמו שאתה אוהב.