סעודת יום ראשון: ביף בורגיניון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: ביף בורגיניון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבייקון לריבועים 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מניחים בתנור הולנדי או סיר כבד גדול, ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה ופריך, כ -25 דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן בסיר.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מסדרים את הבשר בשכבה אחת; חום מעל חום גבוה. לאחר כל הבשר משחימים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומוסיפים את היין כדי deglaze את המחבת, מגרדים את כל החתיכות החומות עם כף עץ.
מוסיפים את המניה, גזר, בצל, פטריות, חצי בייקון משומר, 1 כפית מלח, קמצוץ של פלפל, ואת זר garni. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות. כאשר הבשר מתחיל לקבל במכרז, לאחר 1 1/2 עד 2 שעות, לפצח את המכסה סנטימטר או שניים;כך הרוטב יכול להתעבות. (אם יש לך הרבה נוזלים במחבת, אתה יכול להסיר את המכסה לחלוטין.)
המשך לבשל במשך 2 1/2 עד 3 שעות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך ורוטב התעבה.
מקשטים עם הבייקון שנותר ופטרוזיליה קצוצה קל יותר לחתוך.
לקשור את הבאים בצרור או גזה: טימין פטרוזיליה, עלה דפנה. אתה יכול גם לקנות אותם מוכן בחנויות מכולת מפואר מכנסיים או שווקים מיוחדים.