קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סעודת יום ראשון: ביף בורגיניון

סעודת יום ראשון: ביף בורגיניון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: ביף בורגיניון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבייקון לריבועים 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2
מניחים בתנור הולנדי או סיר כבד גדול, ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה ופריך, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן בסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מסדרים את הבשר בשכבה אחת; חום מעל חום גבוה. לאחר כל הבשר משחימים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומוסיפים את היין כדי deglaze את המחבת, מגרדים את כל החתיכות החומות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את המניה, גזר, בצל, פטריות, חצי בייקון משומר, 1 כפית מלח, קמצוץ של פלפל, ואת זר garni. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות. כאשר הבשר מתחיל לקבל במכרז, לאחר 1 1/2 עד 2 שעות, לפצח את המכסה סנטימטר או שניים;כך הרוטב יכול להתעבות. (אם יש לך הרבה נוזלים במחבת, אתה יכול להסיר את המכסה לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
המשך לבשל במשך 2 1/2 עד 3 שעות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך ורוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מקשטים עם הבייקון שנותר ופטרוזיליה קצוצה קל יותר לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
זר Garni
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
11
לקשור את הבאים בצרור או גזה: טימין פטרוזיליה, עלה דפנה. אתה יכול גם לקנות אותם מוכן בחנויות מכולת מפואר מכנסיים או שווקים מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים