תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב יום ראשון: ביף בורגיניון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הבייקון לריבועים 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מניחים בתנור הולנדי או סיר כבד גדול, ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה ופריך, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן בסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מסדרים את הבשר בשכבה אחת; חום מעל חום גבוה. לאחר כל הבשר משחימים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומוסיפים את היין כדי deglaze את המחבת, מגרדים את כל החתיכות החומות עם כף עץ.
מוסיפים את המניה, גזר, בצל, פטריות, חצי בייקון משומר, 1 כפית מלח, קמצוץ של פלפל, ואת זר garni. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות. כאשר הבשר מתחיל לקבל במכרז, לאחר 1 1/2 עד 2 שעות, לפצח את המכסה סנטימטר או שניים;כך הרוטב יכול להתעבות. (אם יש לך הרבה נוזלים במחבת, אתה יכול להסיר את המכסה לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת