ספגטי בקר פפרוני
ספגטי בשר פפרוני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ספגטי, בשר טחון, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי וכדורי בשר ברוטב פפרוני, תבשיל ספגטי עם פפרוני, ו כדורגל העונה & פיצה פפרוני ספגטי קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים כדי לכסות על פטריות; לתת לעמוד 15 דקות.
מסננים פטריות, הזמנה 1/3 כוס נוזל; קוצצים גס פטריות. הניחו פטריות ונוזל בצד.
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
בצל מטגן, גזר, סלרי ושום בשמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד למכרז. מערבבים פטריות שמורות, נוזלי פטריות, בשר טחון, עגבניות מחית, עגבניות מיובשות, ופפרוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 35 דקות. מוסיפים שמנת, בזיליקום ופלפל. מבשלים, חשוף, 5 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן.