ספגטי ברוטב עגבניות זהוב שמש
ספגטי ברוטב עגבניות זהוב שמש טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, עגבניות שרי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, untilsoft אבל לא חום, 6-8 דקות.
Addgarlic, בזיליקום, טימין, ו sprigs טרגון, כוכב אניס, ציפורן, ומבשלים, stirringoften, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות וחומץ. קוק, stirringoccasionally, עד עגבניות לשחרר theirjuices וטפסים רוטב, 10-15 דקות.תימין Discard, טרגון,וזרעי בזיליקום, אניס כוכב, וציפורן. רוטב העונה עםמלח ופלפל.
בינתיים, לבשל ספגטי גדולהרבה מים מלוחים רותחים, בוחשיםמתרחשים, עד אל דנטה.
ניקוז, reserving1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה ו 1/2 כוס פסטה לבישולקוויד לרוטב במחבת. קוק, tossingand הוספת עוד פסטה בישול נוזלי כמו שצריך, עד רוטב מעילי פסטה, על2 דקות.
לעשות קדימה: רוטב יכול להיעשות 1 dayahead. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני שתשתין בספגטי.