ספגטי ברוטב צדפות לבנות
ספגטי ברוטב צדפות לבנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, צדפות, ספגטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ספגטי מואר ברוטב צדפות יין לבן, ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, ב 1 1/2 ליטר סיר, להמס חמאה על חום בינוני. לבשל שום בחמאה על 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב אור. מערבבים 2 כפות פטרוזיליה וצדפות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 3 עד 5 דקות.
מסננים ספגטי. בקערה גדולה, לשפוך רוטב על ספגטי; לזרוק.
מפזרים פטרוזיליה וגבינה נוספים.