ספגטי לימון
ספגטי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. לכו לחנות ואספו גרידת לימון, מלח, ספגטי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 71%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ספגטי לימון, ספגטי לימון, ו ספגטי לימון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מלח את המים ושחרר את הספגטי לתוך הסיר.
מחממים מחבת עמוקה גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום ופתיתי פלפל אדום כתוש.
כשהפסטה התבשלה כ -5 דקות, הוסיפו מיץ לימון, מצקת ממי הבישול מהפסטה והשמנת לשום ולשמן. להעלות את החום קצת להביא רוטב לבועה.
מסננים פסטה כשעדיין יש לה ביס טוב, אל דנטה.
מוסיפים לרוטב השמנת גרידת לימון וחצי מהגבינה. מתבלים את הרוטב במלח, לפי הטעם.
מוסיפים פסטה למחבת ומכבים את האש. זורקים את הפסטה ברוטב דקה או 2, ומאפשרים לה זמן לספוג את הרוטב.
מעל צלחות הפסטה או המגש עם יתרת הגבינה, הפטרוזיליה והבזיליקום.