ספגטי מחיטה מלאה עם מנגולד שוויצרי וגבינת פקורינו
ספגטי מחיטה מלאה עם מנגולד שוויצרי וגבינת פקורינו הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 379 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 36 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, מנגולד שוויצרי, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 99%, המנה הזו אדירה. נסו ספגטי מחיטה מלאה עם מנגולד שוויצרי וגבינת פקורינו, מקרוני מחיטה מלאה וגבינה עם מנגולד שוויצרי שום חריף, ו פסטו מנגולד שוויצרי עם שקדים ופקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מוסיפים את המנגולד ומקפיצים עד שהוא נבול, כ -2 דקות.
מוסיפים את השום ומטגנים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים פנימה את העגבניות עם המיצים, היין ופתיתי הפלפל האדום. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפרק והמנגולד רך מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות. מתבלים את תערובת המנגולד, לפי הטעם, במלח ופלפל.
בינתיים הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב תדיר, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הספגטי לתערובת המנגולד וזורקים לשילוב.
מעבירים את הפסטה לקערות הגשה.
מפזרים את הזיתים, הגבינה והצנוברים ומגישים.