קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עוף

ספגטי עוף
ספגטי עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 182 מעריצים. גשו לסופר וקנו עוף, צ'דר חד, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), וספגטי צומת: הספגטי בשווי 4 דולר בטעם כמעט טוב כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן LA של רוי צ'וי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את נתחי העוף למים הרותחים ומרתיחים כמה דקות, ואז מחזירים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוציאים את העוף ו-2 כוסות ממרק העוף מהסיר. כשהעוף מתקרר, מסירים את העור ובוחרים את הבשר (תערובת של כהה ולבן) לקבלת 2 כוסות נדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מבשלים את הספגטי באותו מרק עוף עד לדרגת אל-דנטה. לא לבשל יתר על המידה. כשהספגטי מבושל, משלבים עם העוף, מרק הפטריות, 1 1/2 כוסות גבינה, הפלפלים הירוקים, הפלפל האדום, הבצל, המלח המתובל, הקאיין, ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה 1 כוס ממרק העוף השמור, מוסיפים כוס נוספת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
מרק פטריותמרק פטריות
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מניחים את התערובת בתבנית קדירה ומעליה את 1 כוס הגבינה הנותרת. מכסים ומקפיאים עד 6 חודשים, מכסים ומקררים עד יומיים או אופים מיד עד לקבלת מבעבע, כ-45 דקות. (אם הגבינה מלמעלה מתחילה להתבשל מדי, מכסים בנייר כסף).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®