ספגטי עוף
ספגטי עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 182 מעריצים. גשו לסופר וקנו עוף, צ'דר חד, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), וספגטי צומת: הספגטי בשווי 4 דולר בטעם כמעט טוב כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן LA של רוי צ'וי.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את נתחי העוף למים הרותחים ומרתיחים כמה דקות, ואז מחזירים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים, 30 עד 45 דקות.
מוציאים את העוף ו-2 כוסות ממרק העוף מהסיר. כשהעוף מתקרר, מסירים את העור ובוחרים את הבשר (תערובת של כהה ולבן) לקבלת 2 כוסות נדיבות.
מבשלים את הספגטי באותו מרק עוף עד לדרגת אל-דנטה. לא לבשל יתר על המידה. כשהספגטי מבושל, משלבים עם העוף, מרק הפטריות, 1 1/2 כוסות גבינה, הפלפלים הירוקים, הפלפל האדום, הבצל, המלח המתובל, הקאיין, ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה 1 כוס ממרק העוף השמור, מוסיפים כוס נוספת במידת הצורך.
מניחים את התערובת בתבנית קדירה ומעליה את 1 כוס הגבינה הנותרת. מכסים ומקפיאים עד 6 חודשים, מכסים ומקררים עד יומיים או אופים מיד עד לקבלת מבעבע, כ-45 דקות. (אם הגבינה מלמעלה מתחילה להתבשל מדי, מכסים בנייר כסף).