ספגטי עוף אפוי
ספגטי עוף אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ספגטי עוף אפוי, אפוי עוף לימון ספגטי Primavera, ו קיטשי ספגטי אפוי סירות סקווש עם Skinnytaste עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פטריות, בצל וסלרי בחמאה מומסת עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות; להעביר לקערה גדולה.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שמנת של מרק פטריות, מרק עוף, צ ' ילי ירוק קצוץ, שמנת חמוצה, מלח מתובל, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור לתערובת הפטרייה.
מוסיפים עוף וגבינת צ ' דר; מערבבים. בעדינות לזרוק את הפסטה עם התערובת כדי לצפות את הפסטה לחלוטין; להעביר לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים פירורי לחם וחמאה מומסת בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על תערובת הפסטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 30 עד 40 דקות.