קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות

סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות
סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות הוא הר ד ' אובר ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, חומץ בלסמי, עגבניות ענבים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. ציון זה הוא מוצק. נסו קרוסטיני עם עגבניות קלויות טימין, קרוסטיני ריבת בייקון עם ברי מומס ועגבניות קלויות, ו קרוסטיני עם גבינת עיזים, עגבניות צלויות איטיות וסירופ בלסמי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה לא משומנת; מברישים בשמן. צולים 3-4 אינץ'. מן החום 1-2 דקות או עד חום זהוב. משפשפים דפנות קלויות בחצאי שום; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מניחים עגבניות בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מזלפים חומץ ומפזרים 1/4 כפית מלח ו-1/8 פלפל; זורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
אופים בחום של 400 כ 5-7 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים סטייק עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים סטייק במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
באותה מחבת מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מסירים מהאש.
10
מוסיפים ויסקי; מבשלים על אש בינונית עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
11
מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
מוסיפים גבינה כחולה; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
13
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את שאר החומרים.
14
פורסים דק בקר; מסדרים מעל פרוסות בגט. מעליו עגבניות ומזלפים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.