סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות הוא הר ד ' אובר ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, חומץ בלסמי, עגבניות ענבים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. ציון זה הוא מוצק. נסו קרוסטיני עם עגבניות קלויות טימין, קרוסטיני ריבת בייקון עם ברי מומס ועגבניות קלויות, ו קרוסטיני עם גבינת עיזים, עגבניות צלויות איטיות וסירופ בלסמי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה לא משומנת; מברישים בשמן. צולים 3-4 אינץ'. מן החום 1-2 דקות או עד חום זהוב. משפשפים דפנות קלויות בחצאי שום; מניחים בצד.
אופים בחום של 400 כ 5-7 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים סטייק עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים סטייק במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
באותה מחבת מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
9
מסירים מהאש.
10
מוסיפים ויסקי; מבשלים על אש בינונית עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
11
מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
מוסיפים גבינה כחולה; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
קרוסטיני בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.