ספגטי עם אספרגוס, פטריות שיטאקי, לימון ועירית
ספגטי עם אספרגוס, פטריות שיטאקי, לימון ועירית הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת asiago, שאלוט, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו אספרגוס עם פטריות שיטאקה, אספרגוס קלוי & פטריות שיטאקה, ו אספרגוס מוקפץ עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
להעביר פסטה לקערה רחבה גדולה.
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה.
מוסיפים פטריות שיטאקה; מפזרים מלח ופלפל. תערובת shiitake Sauté עד רך, על 6 דקות.
מוסיפים מיץ לימון; לבשל 1 דקה.
מוסיפים מרק וקליפת לימון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית עד בינוני ומבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 6 דקות.
מוסיפים אספרגוס לתערובת פטריות; מבשלים עד אספרגוס הופך ירוק בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים עירית ונותרים 2 כפות חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על פסטה; לזרוק מעיל. למעלה עם Asiago מגולח ומגישים.
* זמין בכמה סופרמרקטים, ובשווקים איטלקיים ובחנויות מזון מיוחדות.