ספגטי עם טונאן ובזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, מלח ופלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי עם טונאן ובזיליקום, ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו עוגת ספגטי טונה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש נמוכה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
3
מוסיפים את העגבניות ואת הנוזל שלהם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
4
מוסיפים את הטונה ומבשלים בקצרה כדי להתחמם; מערבבים בעדינות כדי לשמור על הטונה בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל שחור וחמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טונה
5
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיף את החמאה ולזרוק היטב, ולאחר מכן להוסיף את רוטב הטונה, שמורות פסטה בישול מים ובזיליקום ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעבירים לקערה מחוממת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
באזיל!
פסטה
רוטב
מים
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
המלצת יין: רוטב Garlicky, טונה בשרנית ובזיליקום מתוק, כל הצבע על טארט אבל לבן אסרטיבי, כגון טוקאי Friulano מאיטליה, כמו רדיד טעם מושלם. הבחירות המובילות כוללות את ה-Ronco del Gnemiz מ-1996 או את ה-Schiopetto מ-1996.