ספגטי עם טעמים ספרדיים
ספגטי עם טעמים ספרדיים יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך pack chorizo נקניק, שמן זית, לארוז פטרוזיליה flatleaf, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספגטי ספרדי, ספרדית צ'וריסו ספגטי קרבונרה, ו ספגטי ספרדי עם שרימפס וצ'וריסו.
הוראות
שים מחבת מים על חום גבוה לרתיחה. בינתיים, לגזור את צ ' וריסו לרצועות עם מספריים, ולקצוץ את הפטרוזיליה והפלפלים (לבדוק זרעים תועים ראשון).
כאשר המים רותחים במהירות, מוסיפים את הספגטי עם מידה טובה של מלח, מערבבים וחוזרים לרתיחה. לבשל במשך 3 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את השמן, מוסיפים את צ ' וריסו ופלפלים והרבה פלפל שחור. מבשלים במשך דקה בערך, עד מחומם דרך ומיצים מוכתמים אדום מן הפפריקה בצ ' וריסו. לגרוף חצי ספל של מי פסטה מהמחבת, לנקז את השארית ולהטות את הספגטי למחבת.
מוסיף את הפטרוזיליה ופרמזן, לזרוק היטב להתיז במי הפסטה, כדי להרטיב. סיבוב יד נוסף פרמזן ליד השולחן.