ספגטי עם צדפות
ספגטי עם צדפות הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי עם צדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
הוסף פסטה, ערבוב כל הזמן בהתחלה כדי למנוע ממנו דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. כאשר כמעט עישון, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן עד רך שקוף, על 3 עד 4 דקות, להיזהר לא לשרוף את השום.
מוסיפים את הצדפות והיין. כיסוי ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות או עד רוב הצדפות נפתחו.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
להקציף בחמאה כדי לעבות את הרוטב מעט.
מסננים פסטה במסננת. אין לשטוף פסטה עם מים - זה יסיר את העמילנים הטבעיים של הפסטה.
מניחים פסטה לתוך מחבת הטחון ומערבבים היטב. בדוק תיבול.
יוצקים פסטה לתוך קערה גדולה. לימון Zest על המנה, להיות זהיר לא לגמוע את החלק הלבן של הלימון, שהוא מריר.
מקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.