ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צדפות, בצל Cipollini, שום & Colatura di Alici. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1058 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ספגטי, קולטורה די אליצ'י ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ספגטי עם צדפות ושום, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הספגטי, ערבוב טוב בהתחלה כדי למנוע ממנו דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן עד רך שקוף, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הצדפות, בצל cipolline, שיני שום קלויים ויין. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, פלפל קאיין ואת Colatura di Alici.