קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי-פשטידת בשר חזיר

ספגטי-פשטידת בשר חזיר
אם התאדית חלב דל שומן, פלפל, בשר חזיר מלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר חזיר, פטריות ושום; מטגנים עד הפטריות רכות. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מוסיפים חלב ומבשלים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מערבבים בשר חזיר, פסטה, וגבינת 1/2 כוס. כפית לתוך pieplate 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
אופים, חשוף, ב 425 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לעמוד 5 דקות. חתוך את הפרוסות.