תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי קרבונרה עם בטן חזיר ואפונה טרי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי דפנה, ביצים, מלח גס כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ספגטי קרבונרה עם אפונה, ספגטי קרבונרה עם אפונה לשניים, ו ספגטי קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף מלח גס כוסברה לתוך בטן חזיר. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
בטן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים תנור ל-275F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים בטן חזיר בסיר גדול אטום.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים בצל, הבא 5 מרכיבים, 2 כפות יין, מרק עוף. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד חזיר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג, מפנה כל 30 דקות, על 2 שעות 15 דקות. מגניב במקצת. כיסוי וצינה לפחות 1 יום ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להשליך כל שומן מוצק על פני השטח של תערובת בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
6
הסר חזיר מנוזל בישול, גירוד כל תערובת ג ' לטין בחזרה לסיר. לחמם תערובת בסיר רק עד נמס. מסננים נוזל לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הוסף יין לבן במידת הצורך כדי למדוד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8
חותכים קליפה וכל אבל 1/4 אינץ ' שכבת שומן מבטן חזיר. פרוס חזיר לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך פרוסות לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
מוסיפים בטן חזיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות, כ 7 דקות.
להוסיף תערובת למחבת עם חזיר ולזרוק, הוספת נוזל בישול יותר על ידי כף אם יבש. עונה בנדיבות עם פלפל שחור. מחלקים בין קערות ומגישים, עובר נשאר 1/4 כוס גבינת פרמזן לצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה