קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים

ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים
ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים עשוי להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 722 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. לכו לחנות והרימו אצטו בלסמיקו, גרידת תפוז, פלפל טרי סדוק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו קצף קישואים - - - ספומה די קישואים, קונפטורה די סיליגי (שימורי דובדבן), ו מורטדלה-חלצי חזיר ממולאים עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמנת בסיר על אש נמוכה עד שהיא מתקרבת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הפרמיג ' אנו, תוך ערבוב מתמיד כדי להמיס אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
מוציאים את תערובת השמנת והגבינה מהחום ומוסיפים 1 כפית של חומץ וכמה טחינה נדיבה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
4
מניחים את חתיכות מורטדלה לתוך מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. עם מנוע על להוסיף את קרם תערובת איטי יציב זרם עד כל קרם כבר נלקח.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
טועמים לתיבול ויוצקים ל -6 או 8 מנות בודדות-סוג הסופלה המחורץ לבן או כל מנת "פודינג". מכסים היטב בניילון ומכניסים למקרר למספר שעות להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, לבנות את הרוטב. בסיר בינוני מנמיכים את היין האדום בחצי מנפחו; מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הדובדבנים, מתבשלים בעדינות יחד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את החמאה ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
את האש, מוסיפים את כף החומץ שנותרה ואת ליקר האגוזים, תוך ערבוב טוב לתערובת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
9
מוציאים את המוס מהמקרר 1/2 שעה לפני ההגשה.
10
הניחו את הכלים האישיים על צלחות גדולות ושטוחות.
11
מניחים כמה חצאי אגוזים וכמה חתיכות טוסט על כל צלחת ומזלפים את רוטב הדובדבן החם מעל המוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
ליד השולחן מורחים מעט מהמוס והרוטב שלו על טוסט ומעליהם חתיכת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר
פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג כינויי משנה ייחודיים של עמק וילמט תחת פקק יחיד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות ואניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק חי, עם שפע של אטד ופראי האקלברי הערות.מיזוג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, והטבע הכהה של כרם השיאה, יין זה מגלם את רוח העמק. עם טאנינים מעט יציבים ובהירות בסיסית,זהו פינו נואר מלא, מאוזן ובוטה. הבציר המדהים של 2018 חוגג איזון, מרקם וצבע עז, ויין זה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.