קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים

ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים
ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים עשוי להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 722 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. לכו לחנות והרימו אצטו בלסמיקו, גרידת תפוז, פלפל טרי סדוק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו קצף קישואים - - - ספומה די קישואים, קונפטורה די סיליגי (שימורי דובדבן), ו מורטדלה-חלצי חזיר ממולאים עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמנת בסיר על אש נמוכה עד שהיא מתקרבת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את הפרמיג ' אנו, תוך ערבוב מתמיד כדי להמיס אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
מוציאים את תערובת השמנת והגבינה מהחום ומוסיפים 1 כפית של חומץ וכמה טחינה נדיבה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
4
מניחים את חתיכות מורטדלה לתוך מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. עם מנוע על להוסיף את קרם תערובת איטי יציב זרם עד כל קרם כבר נלקח.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
טועמים לתיבול ויוצקים ל -6 או 8 מנות בודדות-סוג הסופלה המחורץ לבן או כל מנת "פודינג". מכסים היטב בניילון ומכניסים למקרר למספר שעות להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
6
בינתיים, לבנות את הרוטב. בסיר בינוני מנמיכים את היין האדום בחצי מנפחו; מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הדובדבנים, מתבשלים בעדינות יחד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
מוסיפים את החמאה ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
8
את האש, מוסיפים את כף החומץ שנותרה ואת ליקר האגוזים, תוך ערבוב טוב לתערובת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
9
מוציאים את המוס מהמקרר 1/2 שעה לפני ההגשה.
10
הניחו את הכלים האישיים על צלחות גדולות ושטוחות.
11
מניחים כמה חצאי אגוזים וכמה חתיכות טוסט על כל צלחת ומזלפים את רוטב הדובדבן החם מעל המוס.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
ליד השולחן מורחים מעט מהמוס והרוטב שלו על טוסט ומעליהם חתיכת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר
פסגת חץ וקשת עמק וילמט פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג כינויי משנה ייחודיים של עמק וילמט תחת פקק יחיד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות ואניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק חי, עם שפע של אטד ופראי האקלברי הערות.מיזוג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, והטבע הכהה של כרם השיאה, יין זה מגלם את רוח העמק. עם טאנינים מעט יציבים ובהירות בסיסית,זהו פינו נואר מלא, מאוזן ובוטה. הבציר המדהים של 2018 חוגג איזון, מרקם וצבע עז, ויין זה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.