ספינות קיטור בבירה
קיטור בבירה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, שאלוט, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מדהים. נסו Steamers בבירה, קיטור, ו מאדה קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צדפות היטב. דק קוצצים שאלוט. בסיר גדול לבשל שאלוט ב 1/4 כף חמאה על חום מתון, ערבוב, עד התרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בירה וצדפות וצדפות קיטור, מכוסים, עד שנפתח, 4 עד 5 דקות, מעבירים אותם כשהם פותחים עם כפית מחוררת לקערה. השליכו את כל הצדפות שלא נפתחו ומילואים של נוזל בישול. לחמם את הצדפות.
יוצקים שמורות נוזל בישול דרך מסננת נייר מגבת מרופדת לסיר קטן.
חום בישול נוזלי על חום מתון עד חם לטאטא הנותרים 3 ' כפות חמאה.
הסר מחבת מחום ומערבבים פטרוזיליה ומלח.
מגישים צדפות ברוטב טבילה.