ספירלות חזיר וגבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ספירלות חזיר וגבינה. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו מים, ביצה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ספירלות גבינה ונקניק, ספירלות חזיר וגבינה, ו ספירלות סהר חזיר וגבינה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, השום והתיבול האיטלקי.
על משטח מקומח קלות מרדדים את בצק הפיצה לריבוע בגודל 12 אינץ'.
מברישים את כל המשטח בשמן הזית המתובל. למעלה עם 1 כוס גבינה מגורדת ושכבה אחידה של בשר חזיר. (שמרו את הגבינה והחזיר הנוספים לסיבוב 2 קרוקטים של חזיר וגבינה.)
החל מהקצה התחתון, מגלגלים היטב את הבצק ליצירת בול עץ. בעזרת סכין משוננת חדה פורסים את הגליל על ההטיה לחתיכות בעובי 1 אינץ'. מסדרים את הלחמניות על צדן על נייר אפייה ללא מקל או משומן קלות. מכסים באופן רופף בניילון ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות להוכחה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצה עם 2 כפות מים.
מברישים את החלק העליון והדפנות של הלחמניות בשטיפת הביצים.
אופים עד להזהבה, בערך 30 עד 35 דקות.
מוציאים מהתנור, מעבירים לפלטת הגשה ומגישים.