לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ספירלות עוף עגבניות-בזיליקום. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, רסק עגבניות, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. נסו חזה עוף שום בזיליקום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ספירלות תרד עגבניות, ו עוף בזיליקום עגבניות בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הבזיליקום והשום בשמן עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, פתיתי הפלפל האדום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים עוף לתערובת העגבניות; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מסננים פסטה. למעלה עם תערובת עוף; מפזרים גבינת פרמזן.