ספירלות קמוט עם רוטב יין ארטישוק עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספירלות קמוט עם רוטב יין ארטישוק עוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלנק סטייק ספירלות עם פורצ'יני ורוטב יין אדום, ספירלות תרד עם רוטב פטריות, ו ספירלות סלמון עם רוטב מלפפון.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת; לטגן 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים יין, מלח, פלפל וארטישוקים; מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מתעבה ועוף נעשה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ובזיליקום 1/3 כוס.
מניחים רוטב ופסטה בקערה גדולה; מערבבים בעדינות לשלב.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ, אם תרצה.