ספירס ברוקולי מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חניתות ברוקולי מוקפץ. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שום ברוקולי ספירס, ספירס ברוקולי מלוח, ו שום ברוקולי ספירס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספירס ברוקולי במים רותחים כדי לכסות 4 עד 6 דקות או עד פריך במכרז. לצלול ברוקולי לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול, ולנקז.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מערבבים בחניתות ברוקולי, ו מוקפץ 2 דקות. מערבבים במיץ לימון טרי, מלח, פלפל, ואם תרצה, פימינטו חתוך לקוביות; saut 1 דקה.
* 1 (16-oz.) חבילת ברוקולי קפוא ספירס ניתן להחליף טרי.