קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל, לבשל את הספר: ברים לימון, ו שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, שקדים, ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה הקרה לחתיכות ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
הפוך את הבצק למחבת מוכנה ולחץ באופן שווה לתחתית ו 1 1/4 אינץ ' במעלה הצדדים. (קרום זה, ברגע שהוא אפוי, צריך לשמש אניה שבו לשפוך את מילוי לימון נוזלי. אז הקפד לעשות עבודה טובה של לחיצה על הבצק את הצדדים-אין סדקים!) לכסות את הבצק עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה (אתה יכול להשתמש שעועית יבשה או אורז לא מבושל כמו משקולות עוגה גם).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד זהב קל. בזהירות להסיר את משקולות העוגה ואת אניה ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הקרום כולו הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להפוך את המילוי
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את תמצית שקדים וקמח, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
כדי להשלים את הסורגים
12
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום מוכן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325ºF.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים במשך 30 דקות, או עד המילוי הוא מוצק וזהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה