קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל, לבשל את הספר: ברים לימון, ו שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, שקדים, ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החמאה הקרה לחתיכות ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
הפוך את הבצק למחבת מוכנה ולחץ באופן שווה לתחתית ו 1 1/4 אינץ ' במעלה הצדדים. (קרום זה, ברגע שהוא אפוי, צריך לשמש אניה שבו לשפוך את מילוי לימון נוזלי. אז הקפד לעשות עבודה טובה של לחיצה על הבצק את הצדדים-אין סדקים!) לכסות את הבצק עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה (אתה יכול להשתמש שעועית יבשה או אורז לא מבושל כמו משקולות עוגה גם).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד זהב קל. בזהירות להסיר את משקולות העוגה ואת אניה ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הקרום כולו הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להפוך את המילוי
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את תמצית שקדים וקמח, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
כדי להשלים את הסורגים
12
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום מוכן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325ºF.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים במשך 30 דקות, או עד המילוי הוא מוצק וזהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה