ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל, לבשל את הספר: ברים לימון, ו שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, שקדים, ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החמאה הקרה לחתיכות ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
הפוך את הבצק למחבת מוכנה ולחץ באופן שווה לתחתית ו 1 1/4 אינץ ' במעלה הצדדים. (קרום זה, ברגע שהוא אפוי, צריך לשמש אניה שבו לשפוך את מילוי לימון נוזלי. אז הקפד לעשות עבודה טובה של לחיצה על הבצק את הצדדים-אין סדקים!) לכסות את הבצק עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה (אתה יכול להשתמש שעועית יבשה או אורז לא מבושל כמו משקולות עוגה גם).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד זהב קל. בזהירות להסיר את משקולות העוגה ואת אניה ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הקרום כולו הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
כדי להפוך את המילוי
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את תמצית שקדים וקמח, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
כדי להשלים את הסורגים
12
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום מוכן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325ºF.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
אופים במשך 30 דקות, או עד המילוי הוא מוצק וזהוב קלות.