ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז
ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 789 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, צ'אק בשר טחון, parmigiano-רג' יאנו ליד השולחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן, רוטב עגבניות עם בצל וחמאה ממרסלה חזן, ו רוטב העגבניות של מרסלה חזן עם בצל וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השמן, חמאה, בצל קצוץ בסיר עם תחתית כבדה ולהפוך את החום בינוני. מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים כ 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את הירקות עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
3
מוסיפים את הבשר, קמצוץ גדול של מלח, וכמה פלפל טחון טרי. לשבור את הבשר עם מזלג, מערבבים היטב, ומבשלים עד הבשר איבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4
מוסיף את החלב ולתת לו להתבשל בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא בועות משם לחלוטין (זה לקח די הרבה זמן). מערבבים בערך 1/8 כפית אגוז מוסקט טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיף את היין ולתת לו להתבשל משם (זה לקח קצת זמן, מדי, אבל אני לא רוצה להעלות את החום ולהרתיח את הבשר קשה). כאשר היין התאדה, מערבבים את העגבניות. (בישול הבשר בחלב לפני הוספת היין והעגבניות מגן עליו מפני הנשיכה החומצית של האחרון.) כאשר הם מתחילים בועה, להפוך את החום למטה, כך שהרוטב מבשל על עצל של מבשלים, עם רק בועה לסירוגין לפרוץ אל פני השטח. קוק, חשופה, במשך 3 שעות (או יותר-היא אומרת יותר הוא טוב יותר), ערבוב מעת לעת. אם הרוטב מתחיל להתייבש, להוסיף 1/2 כוס מים במידת הצורך כדי לשמור אותו דבק. בסוף, לא צריך להיות מים עזבו, ואת השומן חייב להפריד מן הרוטב. טעם של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לזרוק עם פסטה מבושל, סחוט ואת כף הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מגישים גבינה מגוררת טרי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
8
פסטה טרייה בבית
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייה
9
- עושה על 3/4 פאונד-3 מנות סטנדרטיות או 4 מנות מתאבן-
10
חזן מייעץ לך לערבב את הבצק על משטח עבודה שטוח על ידי בניית הר של קמח, יצירת מכתש בשיאו, השלכת הביצים לתוך המכתש, ומערבבים אותם בהדרגה עם הקמח. מאז שיטה זו יש, במטבח שלי, הוביל מסמרות ביצים בלתי ניתנות לעצירה ותסכול הרבה יותר מפעם אחת, עכשיו אני מערבב בצק פסטה בקערה גדולה. תלוש את הקמח בקערה גדולה וגרוף החוצה באר עמוקה במרכזו. לפצח את הביצים לתוך הבאר (אני מוסיף קמצוץ קטן של מלח לביצים; חזן אומר שזה מיותר, אבל אני מלוח כפייתי). הכה את הביצים קלות עם מזלג במשך כ 1 דקה. ואז בהדרגה להתחיל לצייר קמח לתוך הביצים, לערבב אותו כפי שאתה ממשיך להכות. תמשיך, לאט לאט, עד שהביצים כבר לא נוזלות. עכשיו מגיע אחד מאותם מצבים שבהם אתה אמור להשתמש כקמח קטן ככל האפשר, מסוג הדברים שאתה יכול לשפוט רק עם זמן וניסיון (אני עדיין לא שם, אבל הפסטה שלי היא עדיין אכיל למדי): "צייר את הצדדים של התל יחד עם הידיים, אבל לדחוף חלק מהקמח לצד אחד, לשמור אותו מהדרך עד שתמצא אותך בהחלט צריך את זה. לעבוד את הביצים וקמח יחד, באמצעות האצבעות שלך ואת כפות הידיים, עד שיש לך תערובת משולבת בצורה חלקה. אם זה עדיין לח, לעבוד יותר קמח."כאשר אתה חושב שהבצק נכון (כלומר לא צריך עוד קמח), לשטוף את הידיים, לייבש אותם לחלוטין, ולצלול את האגודל לתוך הבצק. אם זה יוצא נקי, ללא חומר דביק על זה, אין צורך בקמח יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
אם הבצק שלך עדיין לא נראה די נכון, זה כנראה יהיה אחרי שאתה ללוש אותו. ללוש במשך 8 דקות, דוחף את העקב של כף היד שלך לתוך הבצק, לקפל אותו לשניים, נותן לו חצי סיבוב, וחוזר. לאחר 8 דקות, הבצק צריך להיות " חלק כמו עור התינוק.”
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
עכשיו הגיע הזמן לגלגל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
13
חותכים את הבצק ל 6 חלקים שווים (אם התחלת עם 2 ביצים; 12 חלקים שווים אם התחלת עם 4, וכן הלאה) ולפרוש מגבות נקיות ויבשות לפסטה לנוח על. התחל על ידי הצבת כל גוש בצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר על מכונת הפסטה. מקפלים אותו לשלישים כמו מעטפה ולהאכיל את הקצה הצר דרך ההגדרה הרחבה ביותר שוב. חזור על 2 או 3 פעמים, ואז להניח את רצועת הבצק על מגבת צלחת ולעבור לגוש הבא. לאחר כל פיסת בצק כבר דרך ההגדרה הרחבה ביותר, להקטין את רוחב רולר חריץ ולשים את כולם דרך שוב. המשך להקטין את עובי הגלילים עד הבצק הוא דק למדי—אני הולך ההגדרה בשם שרירותי "7", המהווה את ההגדרה השלישית הדק ביותר על המכונה שלי. ההתקדמות ההדרגתית מעבה עד דק יותר היא, אומר חזן, אחד הדברים שהופכים פסטה תוצרת בית כל כך טוב, אז אל תנסו להאיץ את הדברים על ידי דילוג על כמה מהעוביים ביניים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
תן את הסדינים של פסטה יבש במשך לפחות 10 דקות, הופך אותם מעת לעת. הפסטה מוכנה לחתוך כשהיא כבר לא נדבקת לעצמה, אבל עדיין לא כל כך יבשה שהיא נסדקת. לרוטב בולונז, אתה צריך לחתוך ביד tagliatelle. מקפלים את הסדינים המיובשים כראוי של פסטה רופף לאורך שלהם, כך שאתה בסופו של דבר עם גליל שטוח על 3 אינץ ' רחב בצדדים שלה. עם סכין קצבים או סכין דומה (השתמשתי מגרדת הבצק שלי), לחתוך את הגליל לתוך סרטים רחבים ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
Tagliatelle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קליבר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
חותכים במקביל לאורכו המקורי של רצועת הפסטה כך שכאשר אתה מגלגל את האטריות הם באורך מלא של הרצועה. אבל אל תילחץ על זה—הפסטה תהיה טעימה לא משנה איזו צורה היא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
16
מבשלים את הפסטה בהרבה מים מלוחים רותחים במשך 1 1/2 - 2 דקות, עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב