קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 36 דק.
מנות5
ציון בריאות61
מגזין

עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף

עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 2018 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם זנגביל, שמן זית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-36 דקות. נסו עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף, אצבעות עוף בשומשום עם רוטב טבילה כתום חריף, ו רוטב טבילה אסייתי מתוק ומתובל עם שומשום בצל ירוק וחסילון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ודופק לטחון.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים בקערה ומשלבים עם מיץ לימון, שמן זית, רוטב סויה, רום, פלפל אדום מרוסק, סוכר ומלח. לנער, או לערבב היטב, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים את חזה העוף לרצועות 2 אינץ'. שים בשקית ניילון או אמבטיה עם מרינדה. להשרות במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים זרעי שומשום עם הקמח. לדלות רצועות עוף במרינדה בתערובת קמח שומשום. במחבת, מחממים מספיק שמן קנולה כדי לייפות קלות את החלק התחתון של המחבת עד חם, אבל לא מעשן. מבשלים רצועות עוף, משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים למחבת צלייה רדודה ומסיימים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לזרוק את האטריות שומשום עם כמה ויניגרט סויה-ג ' ינג ' ר וכמה ירקות mesclun טריים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ירוקירוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2
מניחים את סלט האטריות על צלחת ומעל עם עוף שומשום מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
3
רסס קצת רוטב משמש חריף על העוף.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש בצד של רוטב משמש טבילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
רוטב טבילהרוטב טבילה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
5
לבשל פסטה שיער מלאך במים רותחים, מלוחים במשך 2 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
לנקז ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הכוסברה, הבצל הירוק, הזית ושמני השומשום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8
שילוב טוב.
9
מערבבים את כל החומרים, למעט המים, בבלנדר. להתמזג במשך 30 שניות. לאחר מכן מוסיפים את המים ומתמזגים לעוד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
שים את כל החומרים בסיר, וחום עד הזיגוג נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
להקציף עד חלקה, ומגישים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הוסף מים אם הוא מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה שיער מלאך טריפסטה שיער מלאך טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיגוג משמשזיגוג משמש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקויניגרט בלסמיויניגרט בלסמי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)5שעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואהשעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואה1קבוצותכוסברה, עלים קצוציםכוסברה, עלים קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רום כההרום כהה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0אינצ ' יםג'ינג'ר טרי קלופיםג'ינג'ר טרי קלופים3ציפורןרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טחוןזנגביל טחון5ריבס, קצוץ טרי או קפואירוק מסקלוןירוק מסקלון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל טחוןבצל טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חבורהבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ2(חוֹרֶף)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מים רותחיםמים רותחים