סצומה-צ'לו
Satsuma-צ'לו דורש סביב 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1948 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוזים סאטסומן, סוכר, וודקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו צ'לו Dolci, Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream, ו Satsuma Marmalade (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוזים satsuma באמצעות מקלף ירקות, הזמנת בשר לשימוש אחר. גרדו את החרית הלבנה המרירה מרצועות קליפה כתומות וזרקו את התמרת.
מניחים רצועות רינד כתום בכד זכוכית גדול או 3-qt. צנצנת; לשפוך וודקה על רצועות. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 7 עד 10 ימים.
להביא סוכר 5 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 דקה או עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
יוצקים סירופ לתערובת וודקה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לכד אחר, משליך רצועות קליפה כתומות.
יוצקים לתוך בקבוקים sealable או צנצנות מייסון. חותם וצינה 4 שעות לפני ההגשה. חנות במקרר עד 1 חודש.
* ניתן להחליף 15 מנולה טנג ' לו.
3 קוקטיילים Satsuma-צ ' לו. פרץ הדר הדרומי של ליקר תוצרת בית זה מספק טוויסט חגיגי למועדפים קוקטייל. (כל מתכון נותן 4 עד 6 מנות.)
מערבבים 1 כוס Satsuma-צ ' לו, 1/2 כוס ויסקי, 4 מקפים Angostura ביטרס, ו 4 מקפים של peychaud bitters בקנקן. מערבבים 2 כוסות כל קרח וסודה.
רוזמרי-Satsuma Julep: Muddle 1 כף. עלי רוזמרין טריים עם 1 כוס Satsuma-צ ' לו.
בואו לעמוד 5 דקות. מתח לתוך קנקן. מערבבים 2 כוסות כל קרח וסודה.
בזיליקום-Satsuma Julep: לערבב 1/4 עלי בזיליקום כוס עם 1 כף. סוכר.
הוסף 1 כוס Satsuma-צ ' לו.
בואו לעמוד 5 דקות. מתח לתוך קנקן. מערבבים 2 כוסות כל קרח וסודה.