סקאלופ פרובנסלה
Scallops Provençale הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך צדפות ים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו Briled Scallops Provençale, Coquilles סנט ז'אק לה Provencale - צדפות עם שום, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צדפות למחבת, ומבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת, להפריש, ולשמור על חם.
להפחית את החום בינוני; להוסיף שאלוט, פטריות, מלח, ופלפל למחבת, ו 3 דקות. מערבבים שום רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות וקורנית. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להחזיר צדפות למחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בזיליקום ומיץ לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.