סקאלופיני טורקיה פלפלית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? Scaloppini טורקיה פלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Peppery Herbed טורקיה Tenderloin, חזה הודו מפולפל בגריל, ו Scaloppini עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית ו 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 3 עד 5 דקות, או עד מתרכך. לדחוף את הבצל לצד המחבת ולהוסיף 1 כף יותר של החמאה.
מתבלים את טורקיה עם מלח 1/2 כפית של פלפל ולהוסיף למחבת. הפעל את החום עד בינוני גבוה ומבשל את טורקיה עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר את טורקיה מגש לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מוסיפים את מרק העוף, חומץ, ואת הנותרים 1/2 כפית פלפל למחבת עם הבצל. הפעל את החום עד גבוה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 5 עד 7 דקות. להפחית את החום בינוני לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. להחזיר את טורקיה, יחד עם כל מיצים שנצברו, למחבת ולבשל, מפנה מדי פעם, עד מבושל דרך, על 1 דקה.
אם אתה יכול להתאים את טחנת הפלפל שלך, יותר גס לקרקע את הפלפל, טוב יותר לרוטב הזה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
ג 'יימי ובובי דין גדלו בג' ורג ' יה–תחילה באלבני ואחר כך בסוואנה–וכמו רבים מהדרום, הם תמיד שקלו לבשל ולאכול חלק גדול מחייהם. כשאמם, פאולה דין, פתחה עסק למשלוחי כריכים ב-1989, הבנים לקחו אחריות על המשלוחים. ככל שהעסק גדל לתוך מסעדת הגברת, הם המשיכו לעזור. לאחר מכן, בשנת 1996, השלישייה פתחה את מסעדת Lady & Sons להצלחה מסחררת. הם לא הביטו לאחור מאז. הם מופיעים בקביעות ב-Good Morning America של רשת ABC והייתה להם תוכנית רשת מזון משלהם, Road Tasted.מליסה קלארק כתבה עבור הניו יורק טיימס, Food & Wine, Travel & Leisure, ו-Real Simple ושיתפה פעולה בעשרים ואחד ספרים.