קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

סקווש וריזוטו זעפרן

סקווש וריזוטו זעפרן
סקווש וריזוטו זעפרן נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת סקווש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו זעפרן עם דלורית, ו ריזוטו דלורית בטעם כמון וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מניחים את המרק בסיר בינוני על אש נמוכה ולשמור אותו על רתיחה נמוכה מאוד. אם אתה משתמש פטריות מיובשות, למקם את הפטריות ואת 2 ליטרים של מים בסיר בינוני על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום ולתת לשבת לפחות 15 דקות. מסננים את מרק פטריות דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על סיר בינוני אחר, משאיר כל משקעים מאחור, ולשמור על רתיחה חשופה על אש נמוכה. (או לשמור את הפטריות המיובשות לשימוש נוסף, או לקצוץ אותם, לתבל אותם במלח, ולהוסיף אותם לריזוטו באמצע הבישול.) בסיר רחב גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן הנמדד על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיף את הבצל, סקווש, וקמצוץ גדול כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד הגרעינים מתחילים crackle, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את היין ואת הזעפרן ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הנוזל נספג, על 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
יוצקים מצקת של מרק רותח על האורז.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
תן להתבשל, ערבוב כל הזמן, עד האורז סופג את הנוזל. המשך להוסיף מרק, ערבוב ולתת לו לספוג, עד שהאורז הוא אל דנטה, על 20 עד 30 דקות (אתה לא יכול להשתמש בכל המרק). טעם כמו שאתה הולך על doneness, תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.כאשר האורז נעשה, להסיר מהחום ומערבבים בפרמזן והפטרוזיליה הנמדדים. טעם ותיבול עם יותר מלח, פלפל ופרמזן לפי הצורך. רק לפני ההגשה, לשחרר את הריזוטו לעקביות הרצוי עם קצת יותר מרק או מים חמים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
טפטוף כל מנה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.