סקווש וריזוטו זעפרן
סקווש וריזוטו זעפרן נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת סקווש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו זעפרן עם דלורית, ו ריזוטו דלורית בטעם כמון וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מניחים את המרק בסיר בינוני על אש נמוכה ולשמור אותו על רתיחה נמוכה מאוד. אם אתה משתמש פטריות מיובשות, למקם את הפטריות ואת 2 ליטרים של מים בסיר בינוני על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולתת לשבת לפחות 15 דקות. מסננים את מרק פטריות דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על סיר בינוני אחר, משאיר כל משקעים מאחור, ולשמור על רתיחה חשופה על אש נמוכה. (או לשמור את הפטריות המיובשות לשימוש נוסף, או לקצוץ אותם, לתבל אותם במלח, ולהוסיף אותם לריזוטו באמצע הבישול.) בסיר רחב גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן הנמדד על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, סקווש, וקמצוץ גדול כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד הגרעינים מתחילים crackle, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את היין ואת הזעפרן ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הנוזל נספג, על 2 עד 4 דקות.
יוצקים מצקת של מרק רותח על האורז.
תן להתבשל, ערבוב כל הזמן, עד האורז סופג את הנוזל. המשך להוסיף מרק, ערבוב ולתת לו לספוג, עד שהאורז הוא אל דנטה, על 20 עד 30 דקות (אתה לא יכול להשתמש בכל המרק). טעם כמו שאתה הולך על doneness, תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.כאשר האורז נעשה, להסיר מהחום ומערבבים בפרמזן והפטרוזיליה הנמדדים. טעם ותיבול עם יותר מלח, פלפל ופרמזן לפי הצורך. רק לפני ההגשה, לשחרר את הריזוטו לעקביות הרצוי עם קצת יותר מרק או מים חמים לשרת מיד.