סקווש חורף ואורז גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סקווש חורף Gratin, סקווש חורף הודי גראטן, ו סקווש חורף מוקרם ממסעדת לה בוז'ולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים סקווש ושאלוט בחמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות; להוסיף שום, ומבשלים 30 שניות. מערבבים בקמח, ומבשלים 1 דקה או עד הקמח הוא רטוב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
שום
סקווש
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים מרווה ו-4 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד מעובה. מערבבים אורז, פטרוזיליה, וגבינה.