סקווש חם & סלט רקטות עם ויניגרט שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סקווש חם & סלט רקטות עם ויניגרט שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, יש בו בסה"כ : 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חומץ יין, שמן זית, רקטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם, סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם, ו עדשים חמים וסלט סקווש בלוט עם ויניגרט יוגורט.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים את הסקווש לחתיכות 3 ס " מ.
מניחים על מגש אפייה גדול, משומן טפטוף עם 1 כף השמן. מתבלים היטב וצולים במשך 25 דקות או עד הזהב.
בזמן שהסקווש נצלה, תכיני את הויניגרט.
מחממים את השמן הנותר במחבת קטנה.
מוסיף את השום, שומר על החום נמוך, ומבשלים עד הזהב.
הסר מהחום ולהוסיף את החומץ והדבש. חזור לחום במשך 1 דקות, לטאטא עד ויניגרט הופך סירופי, ואז להפריש.
כדי לשרת, לארגן את הרקטה ואת מוצרלה על 4 צלחות.
הוסף מנטה לויניגרט. מחלקים את הדלעת בין הצלחות טפטוף עם ויניגרט.