הסקווש הכבוש של ג'ודי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 250 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 12 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם דלעת, זרעי סלרי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סקווש כבוש של ג'ודי, סקווש תינוק כבוש, ו דלעת צהובה כבושה.
הוראות
1
מניחים דלעת, פלפלים ובצל במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סקווש
בצל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
מפזרים מלח כשר; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. (לא לשטוף.) בחוזקה לארוז תערובת סקווש ב 4 (1 נק'.) חם מעוקר צנצנות, מילוי כדי 1/2 אינץ מלמעלה. להביא סוכר, חומץ, זרעי חרדל, זרעי סלרי לרתיחה בתנור הולנדי על אש גבוהה; להרתיח, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה או עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
זרעי סלרי
מלח כשר
חומץ
סקווש
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
יוצקים נוזל חם על תערובת סקווש בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
4
הסר בועות אוויר על ידי ערבוב עדין עם שיפוד עץ ארוך. חותם ותהליך בהתאם להוראות (ראה להלן), הגדלת זמן הרתיחה בשלב 3 של הוראות השימורים ל -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
5
מדריך בן שלושה שלבים כדי לשים
6
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, תזדקק לשימורים בסיסיים, מרים צנצנות ומתלה שימורים. חפש ערכת שימורים של 9 או 12 חלקים, שתכלול את כל החלקים הללו ועוד.
7
לעקר.
8
הביאו לרתיחה פחית חצי מלאה במים; מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכיסוי; מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מניחים רצועות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש חדש מכסים.) בעזרת מצקת, מכסים רצועות ומכסים במים חמים ממיכל לריכוך אטמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מצקת
11
תן לעמוד 10 דקות.
12
הכן מתכון.
13
בינתיים, להכין מתכון.
14
הסר צנצנות חמות מן הסיר, 1 בכל פעם, באמצעות מרים צנצנת, ולמלא לפי הוראות מתכון.
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
חותם & תהליך.
16
נגב שפות של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסי מתכת, ובורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
17
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקופסת שימורים.
מרכיבים שתצטרך
מים
18
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך לכיסוי צנצנות בגודל 1 עד 2 אינץ'. הביאו מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 15 דקות, תוך התאמת זמן העיבוד לגובה.* לכבות את החום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
19
הסר צנצנות מן פחית, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדוק חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזי מכסים. אם המכסים לא קופצים, הצנצנות אטומות כראוי. חנות במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פופ
20
* עיין במדריך המלא של משרד החקלאות לשימורים בבית nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים עיבוד פעמים לגובה.