קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות1
מגזין

סקווש כבוש של ג'ודי

סקווש כבוש של ג'ודי
הסקווש הכבוש של ג'ודי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 250 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 12 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם דלעת, זרעי סלרי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סקווש כבוש של ג'ודי, סקווש תינוק כבוש, ו דלעת צהובה כבושה.

הוראות

1
מניחים דלעת, פלפלים ובצל במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סקוושסקווש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
מפזרים מלח כשר; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. (לא לשטוף.) בחוזקה לארוז תערובת סקווש ב 4 (1 נק'.) חם מעוקר צנצנות, מילוי כדי 1/2 אינץ מלמעלה. להביא סוכר, חומץ, זרעי חרדל, זרעי סלרי לרתיחה בתנור הולנדי על אש גבוהה; להרתיח, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה או עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי סלריזרעי סלרי
מלח כשרמלח כשר
חומץחומץ
סקוושסקווש
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
יוצקים נוזל חם על תערובת סקווש בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
4
הסר בועות אוויר על ידי ערבוב עדין עם שיפוד עץ ארוך. חותם ותהליך בהתאם להוראות (ראה להלן), הגדלת זמן הרתיחה בשלב 3 של הוראות השימורים ל -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
מדריך בן שלושה שלבים כדי לשים
6
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, תזדקק לשימורים בסיסיים, מרים צנצנות ומתלה שימורים. חפש ערכת שימורים של 9 או 12 חלקים, שתכלול את כל החלקים הללו ועוד.
7
לעקר.
8
הביאו לרתיחה פחית חצי מלאה במים; מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכיסוי; מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מניחים רצועות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש חדש מכסים.) בעזרת מצקת, מכסים רצועות ומכסים במים חמים ממיכל לריכוך אטמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מצקתמצקת
11
תן לעמוד 10 דקות.
12
הכן מתכון.
13
בינתיים, להכין מתכון.
14
הסר צנצנות חמות מן הסיר, 1 בכל פעם, באמצעות מרים צנצנת, ולמלא לפי הוראות מתכון.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
חותם & תהליך.
16
נגב שפות של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסי מתכת, ובורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
17
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקופסת שימורים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
18
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך לכיסוי צנצנות בגודל 1 עד 2 אינץ'. הביאו מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 15 דקות, תוך התאמת זמן העיבוד לגובה.* לכבות את החום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
19
הסר צנצנות מן פחית, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדוק חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזי מכסים. אם המכסים לא קופצים, הצנצנות אטומות כראוי. חנות במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
20
* עיין במדריך המלא של משרד החקלאות לשימורים בבית nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים עיבוד פעמים לגובה.