קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סקווש פריחת גבינה בגריל

סקווש פריחת גבינה בגריל
גשו לסופר וקנו טרגון, מי סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, פריחת סקווש גבינת עיזים פריטטה, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד שהלחות מתאדה בעיקר והבצל רק התחיל לקרמל. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים את עשבי תיבול וגבינת עז בקערה של מערבל (או מעבד מזון מיני prep, כפי שעשיתי) להתמזג במהירות נמוכה עד עשבי תיבול מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תערובת שאלוט-שום ומערבבים שוב. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. בזהירות לשטוף כל פריחת סקווש ביסודיות להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
5
מעבירים גבינת הרבד לשקית ניילון אטומה, חותכים פינה אחת, ומעבירים חלק מגבינת הערווה לכל פריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מערבבים את עמילן התירס וכוס 1/2 של מי סודה בקערה קטנה ומקציפים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את הכוס הנותרת של מי סודה ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
9
להקציף בתערובת קורנפלור. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 10 דקות. ממלאים מחבת עמוקה או סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה וחום עד 177° מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל פריחה לתוך הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להעביר בעדינות את השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1
מפזרים כמות קטנה של גבינת מוצרלה על פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
הוסף שני פריחת סקווש טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
3
מפזרים יותר מוצרלה וסוגרים את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
מברשת שמן זית על גבי וגריל במשך 3 עד 5 דקות עד מוצרלה נמס והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)