קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סקווש פריחת גבינה בגריל

סקווש פריחת גבינה בגריל
גשו לסופר וקנו טרגון, מי סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, פריחת סקווש גבינת עיזים פריטטה, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד שהלחות מתאדה בעיקר והבצל רק התחיל לקרמל. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מניחים את עשבי תיבול וגבינת עז בקערה של מערבל (או מעבד מזון מיני prep, כפי שעשיתי) להתמזג במהירות נמוכה עד עשבי תיבול מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את תערובת שאלוט-שום ומערבבים שוב. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. בזהירות לשטוף כל פריחת סקווש ביסודיות להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
5
מעבירים גבינת הרבד לשקית ניילון אטומה, חותכים פינה אחת, ומעבירים חלק מגבינת הערווה לכל פריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מערבבים את עמילן התירס וכוס 1/2 של מי סודה בקערה קטנה ומקציפים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים את הכוס הנותרת של מי סודה ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
9
להקציף בתערובת קורנפלור. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 10 דקות. ממלאים מחבת עמוקה או סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה וחום עד 177° מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל פריחה לתוך הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להעביר בעדינות את השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מפזרים כמות קטנה של גבינת מוצרלה על פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
הוסף שני פריחת סקווש טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
3
מפזרים יותר מוצרלה וסוגרים את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מברשת שמן זית על גבי וגריל במשך 3 עד 5 דקות עד מוצרלה נמס והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו