סקווש פריחת גבינה בגריל
גשו לסופר וקנו טרגון, מי סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, פריחת סקווש גבינת עיזים פריטטה, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד שהלחות מתאדה בעיקר והבצל רק התחיל לקרמל. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר.
מניחים את עשבי תיבול וגבינת עז בקערה של מערבל (או מעבד מזון מיני prep, כפי שעשיתי) להתמזג במהירות נמוכה עד עשבי תיבול מופצים באופן שווה.
מוסיפים את תערובת שאלוט-שום ומערבבים שוב. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. בזהירות לשטוף כל פריחת סקווש ביסודיות להתייבש לטפוח.
מעבירים גבינת הרבד לשקית ניילון אטומה, חותכים פינה אחת, ומעבירים חלק מגבינת הערווה לכל פריחה. תניח בצד.
מערבבים את עמילן התירס וכוס 1/2 של מי סודה בקערה קטנה ומקציפים כדי להתמזג. תניח בצד.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ופלפל קאיין.
מוסיפים את הכוס הנותרת של מי סודה ומערבבים כדי להתמזג.
להקציף בתערובת קורנפלור. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 10 דקות. ממלאים מחבת עמוקה או סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה וחום עד 177° מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל פריחה לתוך הבלילה טמפורה.
להעביר בעדינות את השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מפזרים כמות קטנה של גבינת מוצרלה על פרוסת לחם.
הוסף שני פריחת סקווש טמפורה.
מפזרים יותר מוצרלה וסוגרים את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.
מברשת שמן זית על גבי וגריל במשך 3 עד 5 דקות עד מוצרלה נמס והלחם קלוי.