המתכון לחמניות פרי חגיגי יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. אם יש לך פירות, חלב, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דגל עוגת גבינה חגיגית, עוגיות פרג חגיגיות, ו גרנולה פירות.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, סודה לאפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים פירות וקליפת תפוז. מערבבים פנימה חלב חמאה עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש בעדינות במשך 2-3 דקות. מעצבים לכדור.
5
מגלגלים ל -7 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
6
חותכים ל -10 טריזים; מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברישים בחלב ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
אופים בחום של 425 במשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סקון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "