סקיאומט
סקיאומט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 620 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לך חלב, אבקת סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקקאו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צימרים בימי שני: בראוניז קקאו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: .
הוראות
הביאו חלב ושמנת לרתיחה בתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ'.
מוסיפים גרידת תפוז דם ו 1/4 כוס סוכר. מערבבים ומורידים את האש לרתיחה בינונית. בינתיים, לטאטא לבנים כדי ליצור פסגות רכות.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומיץ תפוזים בדם ומקציפים לפסגות נוקשות. סקופ 1 כף גדולה של תערובת ביצה לבן ומניחים על חלב רותח.
מניחים 3 או 4 בכל פעם על חלב ומבשלים 2 דקות לכל צד, מרפרף בזהירות עם כף מטבח גדולה.
מוציאים כל סקיומטה ומניחים בקערה רדודה. אין להרתיח חלב.
בסיר מכוסה אמייל עם תחתית כבדה, מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר עד לשלב הסרט החיוור.
מוסיפים חלב ציד חם לתערובת החלמונים ומבשלים בזהירות על אש נמוכה כדי להסמיך בזהירות. כשהוא סמיך כמו שמנת כבדה, מוציאים לקערה מעל אמבט קרח ומקציפים עד להתקררות.
יוצקים פודינג מבושל לקערה ומעליהם סקיומט. אבק עם קקאו ומגישים.