סקמפי שרימפס אפויים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, סקמפי שרימפס אפוי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הפסקטארי והקטוגני הזה מגיש 4 . בבמנה עיקרית זו יש 585 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-48 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. למתכון הזה של Allrecipes יש 52 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פטרוזיליה, פירורי לחם מתובל איטלקי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. נסו סקמפי שרימפס אפוי, סקמפי שרימפס אפוי וסקמפי שרימפס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השרימפס בסיר, מכסים במים עד לעומק של 2 סנטימטרים מעל השרימפס ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהשרימפס ורוד, 2 עד 3 דקות; לנקז.
שלבו חמאה, יין לבן, מיץ לימון, פטרוזיליה, פלפל קאיין ושום בכלי תבשיל של 2 ליטר.
מכניסים תבנית לתנור ומחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
כשהחמאה נמסה, לזרוק קלות את השרימפס בתערובת החמאה עד לציפוי.
מפזרים פירורי לחם על שרימפס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפירורי הלחם מזהיבים קלות, כ-15 דקות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דום פריניון (קפסולה קרועה). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-329 דולר.
![דום פריניון (קפסולה קרועה)]()
דום פריניון (קפסולה קרועה)
צבע זהוב עם ברק מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים - ואז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. סיומת ארוכה, שמירה על רעננות ואפילו מוצקות עדינה, ריחנית של פירות יבשים. ברק, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושת אלגנטיות ואיזון שולטים.