סקנדינבי ברצינות: כדורי בשר שוודי
המתכון סקנדינבי ברצינות: כדורי בשר שוודי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. מנה אחת מכילה 1227 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. 98 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו כדורי בשר סקנדינביים, כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, סוכר, מלח וחומץ בקערה גדולה.
לטאטא עד סוכר ומלח הוא מומס לחלוטין. דק קוביות המלפפון, ולהוסיף לקערה. ודא שהם מכוסים לחלוטין על ידי הנוזל.
מוסיפים עלי דפנה, צ ' ילי ופלפל, ומניחים במקרר לפחות שעה אחת.
עבור Lingonberries: לשטוף את lingonberries ביסודיות ולשים אותם בקערה.
יוצקים את הסוכר, ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מומס. אחסן במקרר עד ההגשה.
עבור כדורי הבשר: להמס את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני עד קצף.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 7-8 דקות.
מוסיפים בשר לבצל ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
שלב תערובת ביסודיות ולאפשר לנוח 10-15 דקות. צור את הבשר לתוך כדורים קטנים בערך אינץ ' אחד בקוטר.
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום mediumhigh עד מנצנץ.
הוסף כמו matballs רבים מתאימים בשכבה אחת ומבשלים עד השחמה היטב על כל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת גדולה וחזור עם כדורי בשר שנותרו. שמור כדורי בשר בגסות עם נייר בזמן הכנת הרוטב.
מוסיפים שתי כפות מים ואת המניה למחבת, מגרדים את כל חתיכות משחי עם כף עץ או מרית גומי. התאם את החום לנמוך ומבשל עד שהרוטב מצטמצם בשליש, כ -3 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה וממשיכים לבשל עד שהרוטב נמצא בעקביות הרצויה (ניתן להוסיף עוד חמאה בשלב זה כדי לעזור לעבות אותה אם תרצו). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומוסיפים קמצוץ סוכר אם תרצו.
מגישים קציצות, רוטב, ריבת lingonberry, ומלפפונים מיד עם פירה וכמה ענפים של שמיר.