סקראפל מוקרם
הכנת קרם סקראפל אורכת כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.32 דולר למנה , תקבלו תוספת ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -15 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 565 קלוריות . גשו לחנות וקנו מלח, סירופ מייפל, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 50% , וזה טוב. נסו את "תפוחי אדמה אפויים בקרם" ואת "ביסקוויטים בצל מתוק בקרם עם חמאה ובזיליקום" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה. מפוררים פנימה את הבשר ומבשלים עד להזהבה, כ-5 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים עד להזהבה, דקה עד שתיים.
הוסיפו את החלב באיטיות תוך כדי ערבוב עדין, והביאו לרתיחה עדינה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה ובשלו, תוך ערבוב תכוף, עד שהתערובת מסמיכה, כ-10 דקות. תבלו לפי הטעם במלח, פלפל שחור וסירופ מייפל.