קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סרטי זהב פסטה עם קישואים ועגבנייה

סרטי זהב פסטה עם קישואים ועגבנייה
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? פסטה מסרטי זהב עם קישואים ועגבניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. נסו מוקפץ קישואים וסרטי פסטה, סרטי קישואים עם עגבניות גלם מרינרה, ו סרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אם באמצעות עגבניות גדולות ציון תחתית עם x חיתוך דרך העור החיצוני בלבד. להביא סיר קטן של מים לרתיחה מעל חום בינוני לטבול את העגבניות במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר ולתת מגניב במשך 1 עד 2 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, זרע לקצוץ אותם לקוביות בסדר, על 1/4 אינץ'. שמור בקערה קטנה. אם משתמשים בעגבניות ענבים, לחתוך אותם לשניים ולהזמין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים את המניות וזעפרן לתוך סיר קטן על אש בינונית נמוכה. מבשלים בעדינות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני עבור הפסטה. כאשר המים מלאים, רתיחה מתגלגלת, מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל את הפסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ניקוז.
6
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת, והחמאה. כאשר החמאה נמסה לתוך השמן מוסיפים את שאלוט, קישואים, שום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז, בערך 6 עד 7 דקות. מערבבים את העגבניות ולתת להם לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מקציפים את החלמונים בקערה קטנה עם 1/2 כוס של מלאי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את שאר המלאי וביצים מחוסמות על הפסטה ומכבים את החום. לזרוק את הפסטה והרוטב במשך 1 עד 2 דקות כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מגישים את הפסטה מיד בקערות רדודות מעוטרות בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה