סרטן Rangoons (פחזניות סרטן) עם רוטב חמוץ מתוק
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? סרטן Rangoons (פחזניות סרטן) עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3097 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 329 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, עמילן תירס, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סרטן צ'ילי (סרטן ברוטב חמוץ ומתובל) מתכון, סרטן Rangoons, ו רנגוני סרטנים פשוטים.
הוראות
מערבבים חומץ, סוכר חום, קטשופ, פתיתי צ ' ילי, ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקציפים לשלב עד הסוכר מומס.
שלב את הכף הנותרים מים ועמילן תירס בקערה קטנה לטאטא עם מזלג כדי ליצור slurry.
מקציפים לרוטב ומביאים לרתיחה. אפשר להתקרר בזמן שאתה יוצר את rangoon הסרטן.
מערבבים גבינת שמנת, סרטן, בצל ירוק בקערה בינונית ומקפלים עם מרית או הידיים עד בשילוב.
להניח עטיפה אחת wonton על קרש חיתוך (לשמור את השאר תחת לעטוף פלסטיק או מגבת לחה) ומניחים כמות קטנה של מילוי במרכז (כ 1 1/2 כפיות). להרטיב את הקצוות עם קצה אצבע רטוב, החותם על ידי קיפול זה יש בצורה משולשת, או על ידי דחיפת ארבעת הקצוות לכיוון המרכז כדי ליצור כוכב ארבעה הצביע. היזהר לא לאפשר לאף אוויר להישאר בפנים כפי שאתה חותם אותם.
העברה לצלחת גדולה, לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, וחזור עד כל המילוי משמש.
כדי לסיים את הרוטב, להוסיף חתיכות אננס פירה עם בלנדר טבילה או על ידי העברה לבלנדר עומד.
שמן חום בתנור ווק או הולנדי ל 191° כמו רשום על מדחום לקרוא מיידית. בזהירות להוסיף 10 עד 12 rangoons סרטן שמן. מבשלים, להתאים את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה ומתישים ומהפכים אותם כל הזמן עם עכביש רשת תיל עד חום פריך וזהוב, על 3 דקות.
מעבירים לקערה מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, מתבלים במלח, ומגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.