סרטן וריקוטה קנלוני
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים פסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, סרטנים וריקוטה קנלוני עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 123 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פרמזן, פסטה מניקוטי, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77%. קנלוני תרד וריקוטה, מניקוטי ממולא ריקוטה תרד (קנלוני), וקנלוני בטטה במילוי סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד ריקוטה, 3/4 כוס פרמזן, חלמון ביצה, בזיליקום, סרטן, מלח ופלפל.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ממלאים את הקנלוני בתערובת הסרטנים ומניחים בתבנית אפייה עם חמאה. מעל הקנלוני הממולא את רוטב הבשמל ומפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
אופים עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב, כ-15 עד 20 דקות.
בסיר בינוני ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק, כ-2 דקות. מוסיפים בהדרגה את החלב החם תוך כדי טריפה מתמדת עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ-10 דקות (לא נותנים לרוטב לרתוח).
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. (ניתן להכין את הרוטב עד 3 ימים קדימה. מצננים ואז מכסים ומצננים.)
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו הם בחירה מצוינת עבור סרטן. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.