קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן 'N שרימפס ממולאים Tamales. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סרטן ממולא שרימפס, סרטן ממולא שרימפס, ו חלפיניו וסרטנים ממולאים שרימפס.

הוראות

1
עבור מאכלי הים מלית: בערך לקצוץ את השרימפס לחתיכות שמנמנות. הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שמן הזית ושום. ברגע שהשום מתחיל לרחוש, מוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
לטגן עד רק ורוד, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את בשר סרטנים. מתבלים עם הכמון, הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בעדינות לקפל את התערובת יחד, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את מיץ הסיד. אפשר להתקרר. מחלקים את התערובת; תוכלו להשתמש במחצית אחת כדי למלא את tamales, וחצי לרוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בשר סרטניםבשר סרטנים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
מערבבים את מאסה, 1 1/4 כוסות מים, חמאה ומלח לתוך משחה עבה. כדי להכין את tamales, להגדיר קליפת תירס על משטח שטוח (כפול למעלה או רעפים 2 קליפות אם הם קטנים או יש דמעות).
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
להוסיף 5 כפות של masa לערבב לתוך מרכז קליפות תירס. לדחוף את התערובת עד 1 אינץ ' מהצד של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הוסף 2 כפות של מלית פירות ים למרכז. מקפלים קצה אחד של הקליפה למרכז, ולאחר מכן לקפל את הצד השני כדי לכסות את כל tamale. מקפלים את הקצוות על ידי 2 אינץ ' טאק תחת להחזיק במקום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
TamalesTamales
4
מניחים מסננת בסיר גדול של מים רותחים, אבל לא נותנים למסננת לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים את tamales במסננת, לכסות קיטור tamales במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
עבור רוטב פירות ים אדום: ראשית, rehydrate פלפל צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מניחים את צ ' ילה היבשה בכוס מים חמים ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
הגדר סיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים רסס של שמן זית מטגנים את השומר, בצל ושום עד שקוף וריחני, 5 עד 7 דקות. Deglaze עם היין הלבן, ולאחר מכן להתבשל כדי להתאדות חלק מהיין, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את הכמון, פלפל צ 'ילה, את המים מן הפלפל צ' ילה ואת פחית עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מפחית ואת הטעמים לבוא יחד, כ 20 דקות. להתמזג עד חלקה עם בלנדר מקל, ולאחר מכן לקפל במחצית הנותרת של מלית פירות ים. טעם ועונה שוב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מגישים את רוטב מאכלי הים האדום על סרטן tamales שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
סרטןסרטן

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה מומסתחמאה מומסת1מיובשים ניו מקסיקו או קליפורניה צ'ילה פלפלמיובשים ניו מקסיקו או קליפורניה צ'ילה פלפל16קליפות tamaleקליפות tamale1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1נורה שומר, פרוסנורה שומר, פרוס794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות צלויות באש, כגון גלן מיורעגבניות צלויות באש, כגון גלן מיור12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, פרוסשום, פרוס2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון1מיץ לייםמיץ ליים6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1pintsהרים crabmeat גוש ג'מבוהרים crabmeat גוש ג'מבו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(21/25 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined(21/25 ספירה) שרימפס, קלופים ו deveined

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.