סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן 'N שרימפס ממולאים Tamales. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סרטן ממולא שרימפס, סרטן ממולא שרימפס, ו חלפיניו וסרטנים ממולאים שרימפס.
הוראות
עבור מאכלי הים מלית: בערך לקצוץ את השרימפס לחתיכות שמנמנות. הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את שמן הזית ושום. ברגע שהשום מתחיל לרחוש, מוסיפים את השרימפס.
לטגן עד רק ורוד, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את בשר סרטנים. מתבלים עם הכמון, הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בעדינות לקפל את התערובת יחד, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את מיץ הסיד. אפשר להתקרר. מחלקים את התערובת; תוכלו להשתמש במחצית אחת כדי למלא את tamales, וחצי לרוטב פירות ים.
מערבבים את מאסה, 1 1/4 כוסות מים, חמאה ומלח לתוך משחה עבה. כדי להכין את tamales, להגדיר קליפת תירס על משטח שטוח (כפול למעלה או רעפים 2 קליפות אם הם קטנים או יש דמעות).
להוסיף 5 כפות של masa לערבב לתוך מרכז קליפות תירס. לדחוף את התערובת עד 1 אינץ ' מהצד של הקליפה.
הוסף 2 כפות של מלית פירות ים למרכז. מקפלים קצה אחד של הקליפה למרכז, ולאחר מכן לקפל את הצד השני כדי לכסות את כל tamale. מקפלים את הקצוות על ידי 2 אינץ ' טאק תחת להחזיק במקום.
מניחים מסננת בסיר גדול של מים רותחים, אבל לא נותנים למסננת לגעת במים.
מניחים את tamales במסננת, לכסות קיטור tamales במשך 30 עד 40 דקות.
עבור רוטב פירות ים אדום: ראשית, rehydrate פלפל צ ' ילה.
מניחים את צ ' ילה היבשה בכוס מים חמים ולתת לשבת במשך 10 דקות.
הגדר סיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים רסס של שמן זית מטגנים את השומר, בצל ושום עד שקוף וריחני, 5 עד 7 דקות. Deglaze עם היין הלבן, ולאחר מכן להתבשל כדי להתאדות חלק מהיין, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הכמון, פלפל צ 'ילה, את המים מן הפלפל צ' ילה ואת פחית עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מפחית ואת הטעמים לבוא יחד, כ 20 דקות. להתמזג עד חלקה עם בלנדר מקל, ולאחר מכן לקפל במחצית הנותרת של מלית פירות ים. טעם ועונה שוב במידת הצורך.
מגישים את רוטב מאכלי הים האדום על סרטן tamales שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.