קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס

סרטן ושרימפס ממולאים בטמאלס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן 'N שרימפס ממולאים Tamales. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סרטן ממולא שרימפס, סרטן ממולא שרימפס, ו חלפיניו וסרטנים ממולאים שרימפס.

הוראות

1
עבור מאכלי הים מלית: בערך לקצוץ את השרימפס לחתיכות שמנמנות. הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את שמן הזית ושום. ברגע שהשום מתחיל לרחוש, מוסיפים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
לטגן עד רק ורוד, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את בשר סרטנים. מתבלים עם הכמון, הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בעדינות לקפל את התערובת יחד, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף את מיץ הסיד. אפשר להתקרר. מחלקים את התערובת; תוכלו להשתמש במחצית אחת כדי למלא את tamales, וחצי לרוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בשר סרטניםבשר סרטנים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1
מערבבים את מאסה, 1 1/4 כוסות מים, חמאה ומלח לתוך משחה עבה. כדי להכין את tamales, להגדיר קליפת תירס על משטח שטוח (כפול למעלה או רעפים 2 קליפות אם הם קטנים או יש דמעות).
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
להוסיף 5 כפות של masa לערבב לתוך מרכז קליפות תירס. לדחוף את התערובת עד 1 אינץ ' מהצד של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הוסף 2 כפות של מלית פירות ים למרכז. מקפלים קצה אחד של הקליפה למרכז, ולאחר מכן לקפל את הצד השני כדי לכסות את כל tamale. מקפלים את הקצוות על ידי 2 אינץ ' טאק תחת להחזיק במקום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
TamalesTamales
4
מניחים מסננת בסיר גדול של מים רותחים, אבל לא נותנים למסננת לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים את tamales במסננת, לכסות קיטור tamales במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
עבור רוטב פירות ים אדום: ראשית, rehydrate פלפל צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מניחים את צ ' ילה היבשה בכוס מים חמים ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
הגדר סיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים רסס של שמן זית מטגנים את השומר, בצל ושום עד שקוף וריחני, 5 עד 7 דקות. Deglaze עם היין הלבן, ולאחר מכן להתבשל כדי להתאדות חלק מהיין, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את הכמון, פלפל צ 'ילה, את המים מן הפלפל צ' ילה ואת פחית עגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מפחית ואת הטעמים לבוא יחד, כ 20 דקות. להתמזג עד חלקה עם בלנדר מקל, ולאחר מכן לקפל במחצית הנותרת של מלית פירות ים. טעם ועונה שוב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מגישים את רוטב מאכלי הים האדום על סרטן tamales שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סרטןסרטן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.